Diensten

SLOOPWERKEN

Sloopwerk is vakwerk. Soms door de aard van het werk, maar ook door de huidige (milieu-)wetgeving is sloopwerk uitgegroeid tot een bedrijfstak waar vakkundigheid een vereiste is.

In de sloopspecialisatie zijn de Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) - aspecten erg belangrijk. Doordat bij alle door ons uitgevoerde werkzaamheden deze aspecten naar voren komen, worden hier door ons zeer hoge eisen aan gesteld. Ons werk gebeurt op een uiterst veilige en verantwoorde manier.

GRONDWERKEN

Uw grondwerk is bij ons in goede handen. Allerhande werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren: het ontgraven van een woning, bedrijfsterrein of het graven van een vijver.
Geen klus is voor ons te groot of te klein.

Door de ervaring en kennis van onze medewerkers kunnen wij u vrijwel altijd helpen en waar nodig van advies voorzien.

OVERIGE DIENSTEN

- Containerverhuur
- Verkoop gebruikte bouwmaterialen
- Machineverhuur

Machineverhuur

Wij verhuren grondverzetmachines. Wij doen dit met goed opgeleide en gemotiveerde machinisten, die VCA* zijn gecertificeerd.

Bouwmaterialen

Bouwmaterialen die geschikt zijn voor hergebruik worden opgeslagen voor verkoop. Op voorraad hebben we altijd balkhout planken van diverse afmetingen etc.

Container verhuur

Wanneer u gaat slopen, (ver)bouwen of uw tuin onderhanden gaat nemen dan zult u het afval moeten afvoeren. Wij hebben diverse container afmetingen die aansluiten op uw wensen.